Родената в Украйна победителка в конкурса за красота Мис Япония се

...
Родената в Украйна победителка в конкурса за красота Мис Япония се
Коментари Харесай

Мис Япония се отказа от титлата си заради афера

Родената в Украйна победителка в състезанието за хубост " Мис Япония " се отхвърли от короната си, откакто таблоид разкри аферата й с женен мъж, заяви BBC.

26-годишната Каролина Шиино беше коронована за Мис Япония преди две седмици, само че успеха й провокира публичен спор поради нейния генезис. Докато някои приветстваха короноването на натурализираната гражданка, други обявиха, че тя не показва обичайните японски идеали за хубост.

На фона на дебатите обаче локално списание разгласява материал, в който се твърди, че тя има любовна спекулация. В публикацията в „ Шукан Буншун “ се оповестява, че Шиино е имала връзка с авторитетна персона - доктор. В първичния си отговор на репортажа предходната седмица уредниците на състезанието опазиха Шиино, като оповестиха, че тя не е знаела, че мъжът е женен. В началото на седмицата обаче те оповестиха, че тя е признала, че е знаела за брака и фамилията на мъжа.

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Oksana Mukha Paris (@oksana_mukha_paris)

Каролина Шиино се е извинила за това, че е била подведена, а уредниците са приели отхвърли ѝ от купата, оповестиха от Асоциацията Мис Япония. Тя се извини и  на своите почитатели и на необятната общност в изказване в понеделник, че е работила от боязън и суматоха в отговор на обявата в пресата. „ Искрено скърбя за големите неприятности, които предизвиках, и за това, че предадох тези, които ме поддържаха “, сподели тя.

Титлата Мис Япония ще остане вакантна до края на годината, макар че имаше няколко подгласнички.

Конкурсът коронова Шиино на 22 януари - първата европейка, на което е оказана тази чест. Тя е родена в Украйна, след което се реалокира с майка си в Япония, когато е на пет години, и приема японската фамилия на доведения си татко. Тя приказва и написа свободно на японски език и става натурализиран жител през 2022 г

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР